Catering Vught

Catering Vught

Wilt u een goed verzorgde catering bestellen in Vught? Wij verzorgen de catering graag voor u en uw gasten. Laat ons uw zorgen uit handen nemen en laat u verwennen door de service die wij bieden. Wij doen boodschappen en bereiden alle gerechten in onze keuken. Door te bestellen bij Hapjes aan Huis bent u gast in eigen huis! 


Partycatering in de omgeving van Vught 

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Welk feest u ook viert, wij denken graag met u mee. Dagelijks verzorgen wij grote en kleine cateringen in Boxtel, Cromvoirt, Den Bosch, Drunen, Esch, Geffen, Gemonde, Heesch, Helvoirt, Loosbroek, Nieuwkuijk, Nistelrode, Nuland, Heusden, Rosmalen, Schijndel, Veghel, Vlijmen en Vorstenbosch. Via de website kunt u ons uitgebreide assortiment gemakkelijk bekijken en eenvoudig bestellen. Voor elke gelegenheid is een passende catering. Denk aan een tuinfeest, een verjaardag op locatie, een high tea in uw woonkamer of een uitgebreide bedrijfslunch met vers belegde broodjes, een tapas buffet en vegetarische stamppotten. 


Catering assortiment Vught


In slechts een paar muiskliks uw catering in Vught bestellen 

Dagelijks bieden wij een uitgebreide partyservice aan met diners, hapjes, overvolle salades en tapas uit de wereldkeuken. Hapjes aan Huis heeft een catering voor elke gelegenheid. Wanneer uw keus bij ons bekend is, ontvangt u daarvan een bevestiging per mail. Als u nog vragen heeft, schroom niet om contact met ons op te namen. Ons team staat voor u klaar. Op het door u gekozen tijdstip brengen wij de catering bij u in Vught langs. We nemen alle zorgen uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op het samenzijn met uw vrienden, collega's of familie.


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen