Catering Vorstenbosch

Catering Vorstenbosch

Bent u op zoek naar een cateraar in Vorstenbosch ? Wij verzorgen de catering voor elke gelegenheid bij u thuis en op het werk. Hapjes aan Huis haalt al uw keukenzorgen uit handen. Onze chefkoks doen uw boodschappen en bereiden alles vers in eigen keuken.


Dagelijkse cateringservice in Vorstenbosch 

Onze cateraars verzorgen elke dag de drankjes en hapjes voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en stellen uitgebreide lunches samen. Onze catering is ook erg populair bij u in de regio Boxtel, Cromvoirt, Den Bosch, Drunen, Esch, Geffen, Gemonde, Heesch, Helvoirt, Loosbroek, Nieuwkuijk, Nistelrode, Nuland, Heusden, Rosmalen, Schijndel, Veghel, Vlijmen, en Vught. Ons uitgebreide assortiment staat op deze website. Hier vindt u bijvoorbeeld volledig verzorgde diner-arrangementen, vers belegde broodjes voor elke gelegenheid, een uitgebreid BBQ buffet, diverse tapas en een avondvullende gourmet.


Catering assortiment Vorstenbosch


Bestel uw catering nu snel en makkelijk online in Vorstenbosch 

Wij zijn dé partyservice op het gebied van feesten, vergaderingen, uitgebreide (werkgerelateerde) lunches en bieden smakelijke vegetarische, veganistische, vlees en vis buffetten, originele borrelhapjes en bijpassende dranken.  Als u een keuze heeft gemaakt uit ons cateringsassortiment, bevestigen wij dat per mail aan u. Mochten er nog vragen zijn, dan staan wij voor u klaar om die te beantwoorden. Op een door u gekozen datum en tijdstip staan wij op de stoep in Vorstenbosch met uw catering. Wij hopen dat u geniet van de door u bestelde culinaire hoogstandjes die wij met zorg voor u hebben samengesteld en wensen u veel plezier.Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen