Catering Schijndel

Catering Schijndel

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar catering in Schijndel? Hapjes aan Huis verzorgt uw complete catering. Hapjes aan Huis neemt graag al uw voorbereidingen op de catering uit handen. Zoals boodschappen doen, koken en het opdienen van uw gerechten. Onze partyservice zorgt ervoor dat ook u zich gast in eigen huis voelt! 


Bestel gemakkelijk uw catering online voor de regio Schijndel 

Wij bieden een volledig en uitgebreid assortiment voor elk budget. Wilt u uitgebreid lunchen, heeft u iets te vieren of zoekt u een cateraar voor na een begrafenis, wij bieden het allemaal. Dagelijks ontvangen wij bestellingen voor catering van mensen uit de regio Boxtel, Cromvoirt, Den Bosch, Drunen, Esch, Geffen, Gemonde, Heesch, Helvoirt, Loosbroek, Nieuwkuijk, Nistelrode, Nuland, Heusden, Rosmalen, Veghel, Vlijmen, Vorstenbosch en Vught. De gerechten van al onze cateraars zijn eenvoudig te vinden op onze website. Van een compleet diner (vegetarisch, vlees en vis en veganistisch) tot uitgebreide plateaus borrelhapjes, bijpassende dranken en een BBQ. Bij Hapjes aan huis vindt u wat u zoekt.  

Catering assortiment Schijndel

Eenvoudig catering bestellen in Schijndel? 

Dat kan bij Hapjes aan Huis. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan heerlijk vers belegde broodjes, uitgebreide borrelhapjes en compleet aangeklede buffetten. Onze partyservice biedt ook geheel op maat samengestelde catering.  U ontvangt een bevestigingsmail, zodra uw online bestelling is geplaatst. Schroom niet om contact met ons op te nemen, als we u nog ergens mee kunnen helpen. Wij komen de catering bij u in Schijndel bezorgen en maken uw feest compleet. U hoeft alleen maar te genieten van uw gasten en onze partyservice!


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen