Catering Nuland

Catering Nuland

Wilt u een goed verzorgde catering bestellen in Nuland? Wij verzorgen de catering graag voor u en uw gasten. Laat ons uw zorgen uit handen nemen en laat u verwennen door de service die wij bieden. Wij doen boodschappen en bereiden alle gerechten in onze keuken. Door te bestellen bij Hapjes aan Huis bent u gast in eigen huis! 


Catering bestellen in de regio Nuland

Wij hebben een ruime keuze in ons assortiment in elke prijsklasse en voor elke gelegenheid. Wij verzorgen dagelijks de catering in Boxtel, Cromvoirt, Den Bosch, Drunen, Esch, Geffen, Gemonde, Heesch, Helvoirt, Loosbroek, Nieuwkuijk, Nistelrode, Heusden, Rosmalen, Schijndel, Veghel, Vlijmen, Vorstenbosch en Vught. U kunt ons assortiment van diverse borrelhapjes, high tea, veganistische buffetten, bijpassende dranken en diners gericht op de wereldkeuken op onze website bekijken en direct bestellen. 


Catering assortiment Nuland

Wij verzorgen dé partyservice in uw regio Nuland 

In ons assortiment vindt u alles van ontbijt, lunch en borrelhapjes tot een compleet aangekleed buffet. Denk ook eens aan een walking dinner, een BBQ feest in de tuin of een high tea met vriendinnen? Vindt u niet wat u zoekt, laat het ons weten. Dan maken wij een vrijblijvende offerte.  Zodra u een keuze heeft gemaakt uit ons cateringassortiment, bevestigen wij alles aan u via mail. En neemt onze cateraar waar nodig nog even telefonisch contact met u op. Op het door u gekozen tijdstip brengen wij de catering bij u in Nuland langs. We nemen alle zorgen uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op het samenzijn met uw vrienden, collega's of familie.


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen