Catering Nistelrode

Catering Nistelrode

Wilt u een goed verzorgde catering bestellen in Nistelrode? Wij verzorgen de catering graag voor u en uw gasten. Laat ons uw zorgen uit handen nemen en laat u verwennen door de service die wij bieden. Wij doen boodschappen en bereiden alle gerechten in onze keuken. Door te bestellen bij Hapjes aan Huis bent u gast in eigen huis! 


Partycatering in Nistelrode voor elk feest 

Onze cateraars verzorgen dagelijks de catering voor bedrijfsfeesten, verjaardagen en een BBQ-party in de tuin. Dagelijks weten mensen bij u in de regio Boxtel, Cromvoirt, Den Bosch, Drunen, Esch, Geffen, Gemonde, Heesch, Helvoirt, Loosbroek, Nieuwkuijk, Nuland, Heusden, Rosmalen, Schijndel, Veghel, Vlijmen, Vorstenbosch en Vught ons te vinden. Zij kozen uit ons uitgebreide assortiment dat direct online te bestellen is. Onze partyservice bestaat onder meer uit tapas, ontbijtbuffetten, originele hapjes door weer eens iets anders aan te bieden dan het gevulde eitje (dat we overigens ook erg lekker kunnen bereiden), diners, salades en high tea. 


Catering assortiment Nistelrode


In slechts een paar muiskliks uw catering in Nistelrode bestellen 

Dagelijks bieden wij een uitgebreide partyservice aan met diners, hapjes, overvolle salades en tapas uit de wereldkeuken. Hapjes aan Huis heeft een catering voor elke gelegenheid. Wanneer uw keus bij ons bekend is, ontvangt u daarvan een bevestiging per mail. Als u nog vragen heeft, schroom niet om contact met ons op te namen. Ons team staat voor u klaar. Uw bestelling wordt op een afgesproken tijdstip naar u in Nistelrode gebracht. Vanaf dat moment is uw feest compleet en kunt u met volle teugen genieten van uw gasten, uw collega's en de heerlijke catering. Laat het u smaken! 


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen