Catering Gemonde

Catering Gemonde

Geeft u binnenkort een feest en wilt u een catering bestellen in Gemonde? Hapjes aan Huis in inmiddels een vertrouwde naam met een groot assortiment. Wij halen al uw keukenzorgen weg, door boodschappen te doen, het eten te bereiden én op te dienen. En dat terwijl u zich vermaakt met uw gasten. Wij doen dit graag, het is onze specialisatie. 


Catering bestellen in de regio Gemonde 

Wij hebben een ruime keuze in ons assortiment in elke prijsklasse en voor elke gelegenheid. Dagelijks ontvangen wij bestellingen voor catering van mensen uit de regio Boxtel, Cromvoirt, Den Bosch, Drunen, Esch, Geffen, Heesch, Helvoirt, Loosbroek, Nieuwkuijk, Nistelrode, Nuland, Heusden, Rosmalen, Schijndel, Veghel, Vlijmen, Vorstenbosch en Vught. De gerechten van al onze cateraars zijn eenvoudig te vinden op onze website. Van een compleet diner (vegetarisch, vlees en vis en veganistisch) tot uitgebreide plateaus borrelhapjes, bijpassende dranken en een BBQ. Bij Hapjes aan huis vindt u wat u zoekt.  


Catering assortiment Gemonde


Wij verzorgen dé partyservice in uw regio Gemonde 

In ons assortiment vindt u alles van ontbijt, lunch en borrelhapjes tot een compleet aangekleed buffet. Denk ook eens aan een walking dinner, een BBQ feest in de tuin of een high tea met vriendinnen? Vindt u niet wat u zoekt, laat het ons weten. Dan maken wij een vrijblijvende offerte. Zodra u een keuze heeft gemaakt uit ons cateringassortiment, bevestigen wij alles aan u via mail. En neemt onze cateraar waar nodig nog even telefonisch contact met u op. Op een door u gekozen datum en tijdstip staan wij op de stoep in Gemonde met uw catering. Wij hopen dat u geniet van de door u bestelde culinaire hoogstandjes die wij met zorg voor u hebben samengesteld en wensen u veel plezier.


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen