Catering Esch

Catering Esch

Als u op zoek bent naar een catering bij u in de omgeving Esch, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment voor u en uw gasten. Maak het uzelf makkelijk en laat ons de boodschappen en het koken doen. Onze kracht is dat u straks volledig zorgeloos kunt genieten van het eten en uw gasten. 


Bestel gemakkelijk uw catering online voor de regio Esch 

Wij bieden een volledig en uitgebreid assortiment voor elk budget. Wilt u uitgebreid lunchen, heeft u iets te vieren of zoekt u een cateraar voor na een begrafenis, wij bieden het allemaal. Ons team van ervaren cateraars staat elke dag voor u klaar in Boxtel, Cromvoirt, Den Bosch, Drunen, Geffen, Gemonde, Heesch, Helvoirt, Loosbroek, Nieuwkuijk, Nistelrode, Nuland, Heusden, RosmalenSchijndel, Veghel, Vlijmen, Vorstenbosch en Vught . Via de website ziet u snel en overzichtelijk onze arrangementen, veganistische buffetten, buitenlandse tapas, ons uitgebreide BBQ en gourmet menu, diners uit alle windstreken, koude en warme salades en halal buffetten. Alles is eenvoudig te bestellen vanuit uw luie stoel.


Catering assortiment Esch


Wij verzorgen dé partyservice in uw regio Esch 

In ons assortiment vindt u alles van ontbijt, lunch en borrelhapjes tot een compleet aangekleed buffet. Denk ook eens aan een walking dinner, een BBQ feest in de tuin of een high tea met vriendinnen? Vindt u niet wat u zoekt, laat het ons weten. Dan maken wij een vrijblijvende offerte.  Zodra u een keuze heeft gemaakt uit ons cateringassortiment, bevestigen wij alles aan u via mail. En neemt onze cateraar waar nodig nog even telefonisch contact met u op.  Wij bezorgen de catering bij u in Esch om u zo geheel te ontlasten van alle zorgen en u zich volledig kunt richten op uw feest of samenzijn.


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen