Catering Drunen

Catering Drunen

Als u op zoek bent naar een catering bij u in de omgeving Drunen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment voor u en uw gasten. Maak het uzelf makkelijk en laat ons de boodschappen en het koken doen. Onze kracht is dat u straks volledig zorgeloos kunt genieten van het eten en uw gasten. 


Bestel gemakkelijk uw catering online voor de regio Drunen 

Wij bieden een volledig en uitgebreid assortiment voor elk budget. Wilt u uitgebreid lunchen, heeft u iets te vieren of zoekt u een cateraar voor na een begrafenis, wij bieden het allemaal. Ons team van ervaren cateraars staat elke dag voor u klaar in Boxtel, Cromvoirt, Den Bosch, Esch, Geffen, Gemonde, Heesch, Helvoirt, Loosbroek, Nieuwkuijk, Nistelrode, Nuland, Heusden, Rosmalen, Schijndel, Veghel, Vlijmen, Vorstenbosch en Vught. Via de website ziet u snel en overzichtelijk onze arrangementen, veganistische buffetten, buitenlandse tapas, ons uitgebreide BBQ en gourmet menu, diners uit alle windstreken, koude en warme salades en halal buffetten. Alles is eenvoudig te bestellen vanuit uw luie stoel.  


Catering assortiment Drunen


Eenvoudig catering bestellen in Drunen

Dat kan bij Hapjes aan Huis. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan heerlijk vers belegde broodjes, uitgebreide borrelhapjes en compleet aangeklede buffetten. Onze partyservice biedt ook geheel op maat samengestelde catering.  U ontvangt een bevestigingsmail, zodra uw online bestelling is geplaatst. Schroom niet om contact met ons op te nemen, als we u nog ergens mee kunnen helpen. Uw bestelling wordt op een afgesproken tijdstip naar u in Drunen gebracht. Vanaf dat moment is uw feest compleet en kunt u met volle teugen genieten van uw gasten, uw collega's en de heerlijke catering. Laat het u smaken! 


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen