Catering Den Bosch

Catering Den Bosch

Bent u op zoek naar een cateraar in Den Bosch? Wij verzorgen de catering voor elke gelegenheid bij u thuis en op het werk. Hapjes aan Huis haalt al uw keukenzorgen uit handen. Onze chefkoks doen uw boodschappen en bereiden alles vers in eigen keuken.


Bestel gemakkelijk uw catering online voor de regio Den Bosch 

Wij bieden een volledig en uitgebreid assortiment voor elk budget. Wilt u uitgebreid lunchen, heeft u iets te vieren of zoekt u een cateraar voor na een begrafenis, wij bieden het allemaal. Ons team van ervaren cateraars staat elke dag voor u klaar in Boxtel, Cromvoirt, Drunen, Esch, Geffen, Gemonde, Heesch, Helvoirt, Loosbroek, Nieuwkuijk, Nistelrode, Nuland, Heusden, Rosmalen, Schijndel, Veghel, Vlijmen, Vorstenbosch en Vught. Via de website ziet u snel en overzichtelijk onze arrangementen, veganistische buffetten, buitenlandse tapas, ons uitgebreide BBQ en gourmet menu, diners uit alle windstreken, koude en warme salades en halal buffetten. Alles is eenvoudig te bestellen vanuit uw luie stoel. 


Catering assortiment Den Bosch

Bestel uw catering nu snel en makkelijk online in Den Bosch 

Wij zijn dé partyservice op het gebied van feesten, vergaderingen, uitgebreide (werkgerelateerde) lunches en bieden smakelijke vegetarische, veganistische, vlees en vis buffetten, originele borrelhapjes en bijpassende dranken. Als u een keuze heeft gemaakt uit ons cateringsassortiment, bevestigen wij dat per mail aan u. Mochten er nog vragen zijn, dan staan wij voor u klaar om die te beantwoorden. Wij bezorgen de catering bij u in Den Bosch om u zo geheel te ontlasten van alle zorgen en u zich volledig kunt richten op uw feest of samenzijn.


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen